NINGBO AUMAX PLASTIC MACHINERY CO., LTD. on kõrgtehnoloogiline ettevõte, mis asub Ningbos, Hiinas. Meil on rohkem kui 20 -aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud plasti ringlussevõtu masina ja plastist survevalumasina abiseadmete uurimis- ja arendustegevusele ning tootmisele. Pidage kinni ärikontseptsioonist "võtta klient keskuseks, arendada koos kliendiga", pakume alati suurepäraseid tooteid ja parimaid teenuseid agentuuridele ja klientidele üle kogu maailma.

Aumaxil on rohkem kui 20 -aastase arendustegevuse käigus täielik valik abiseadmeid, mida kasutatakse laialdaselt plasti töötlemisel, plastvormimisel ja plasti ringlussevõtu tööstuses. Meie toodete hulka kuuluvad plastpurustid, granulaatorid, plastikpurustajad, tööstuslik veejahuti, punkri kuivati, vaakum -automaatlaadur, plasti segamismasin, hallituse temperatuuri kontroller, mahuline doseerimisseade, gravimeetrilised segistid, kärgniidukuivati ​​jne.

Kasutage Aumaxi globaalset strateegiat ja jõupingutusi rahvusvaheliste turgude uurimisel, Aumaxi toodetud plastmasinad ja abiseadmed on väga populaarsed kogu maailma esindajate ja klientide seas.

Välja arvatud Hiina siseturg, on meie masinaid müüdud Euroopa, Lõuna- ja Põhja-Ameerika, Aafrika ja Kesk-Ida riikide, näiteks Itaalia, Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Poola, Venemaa, USA, Kanada, Brasiilia, Argentina, Mehhiko, turule Kolumbia, Saudi Araabia, Türgi, Lõuna -Aafrika, Egiptus, Alžeeria jne.

Energiateaduse ja -tehnoloogia kiire arengu tõttu kasutatakse plastikuid (oma suurepärase jõudlusega) alati kõikides eluvaldkondades ja tööstusharudes. Sel juhul otsib ja uuendab Aumax pidevalt arenenud tehnoloogiat ja silmapaistvaid lahendusi ülemaailmsele plastitööstusele.